Locul de muncă unde cerinţa minimă este sala de forţă. Salariile depăşesc 2.000 de euro pe lună

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 aprilie 2014 7273 afişări

Locul de muncă unde cerinţa minimă este sala de forţă. Salariile depăşesc 2.000 de euro pe lună

Cei mai mulţi bodyguarzi din România lucrează în Bucureşti, unde numărul de angajaţi specializaţi în pază şi protecţie trece de 61.000, locul al doilea în topul ocupaţiilor. În judeţul Ilfov, domeniul de activitate pază şi protecţie este tot al doilea ca număr de locuri de muncă furnizate, mai mulţi angajaţi regăsindu-se doar în comerţ. Peste 6.100 de persoane sunt angajate ca bodyguarzi sau agenţi de pază în Ilfov, singura localitate cu un număr mai mare fiind municipiul Bucureştiul.

Salariile pentru un angajat specializat în pază şi protecţie pornesc de la 700 de lei pentru angajaţii part-time de vârsta a doua şi pot ajunge la 2.500 de euro pentru cei care deţin pregătire de specialitate şi abilităţi fizice necesare la intervenţii, potrivit informaţiilor din piaţă.

Judeţul Ilfov s-a clasat pe locul al treilea în topul regiunilor cu cel mai ridicat nivel de trai din România, după liderul clasamentului Bucureşti. Topul a fost întocmit pe baza unor punctaje acordate în funcţie de şapte indicatori socio-economici relevanţi, respectiv şomajul, salariul mediu net, suprafaţa spaţiilor verzi în oraşe, rata criminalităţii, gospodăriile conectate la reţeaua de canalizare, contribuţia locuitorilor la economia locală (PIB pe cap de locuitor) şi speranţa de viaţă. Salariul mediu net în Ilfov este de 1.900 de lei, cu 25% peste media naţională.

Jafurile armate, violenta crescuta, focurile de arma in altercatii provocate de motive (aparent) stupide, ca un loc de parcare, s-au inmultit. Nicio surpriza ca vanzarile de arme si servicii de paza si protectie cresc. Asa au ajuns afacerile legate de securitate, conform estimarilor BUSINESS Magazin, in jurul a un miliard de euro.

CITIŢI AICI cine sunt jucătorii care rulează UN MILIARD DE EURO din securitate în România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/locul-de-munca-unde-cerinta-minima-este-sala-de-forta-salariile-depasesc-2-000-de-euro-pe-luna-12504833
12504833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.