Locul de muncă perfect? Compania care oferă angajaţilor bani pentru masaje şi vacanţe iar vara lucrează doar 4 zile pe saptamână

Postat la 20 ianuarie 2018 1961 afişări

Când sunt întrebaţi de ce nu oferă mai multe beneficii angajaţilor, majoritatea şefilor de companii vorbesc despre costuri şi resurse. Jason Fried, CEO al Basecamp, companie de dezvoltare web, are o altă scuză: a implementat toate ideile care i-au trecut prin minte, scrie Yahoo Finance.

Locul de muncă perfect? Compania care oferă angajaţilor bani pentru masaje şi vacanţe iar vara lucrează doar 4 zile pe saptamână

"Aş vrea să le ofer oamenilor şi mai multe, să-i fac fericiţi, să se simtă bine. Numai că am cam rămas fără idei", a spus el. Pe lângă salarii generioase, asigurare medicală, angajaţii primesc 5000 de dolari în fiecare an pentru vacanţă, 100 de dolari pe lună pentru masaje, 100 de dolari pentru produse bio, 16 săptămâni plătite pentru concediu parental, şi un an sabatic la fiecare trei ani pentru angajaţii cu vechime. Mai mult, vara lucrează doar 4 zile pe săptămână.

Un motiv pentru care Fied îşi permite să le ofere angajaţilor asemenea beneficii este faptul că echipa este una destul de mică de 50 de angajaţi.

Angajaţii pot contribui cu idei legate de ce beneficii mai pot fi oferite apoi Fried decide dacă se poate implementa. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.