Localitatea din România unde locul de joacă pentru copii e în cimitir. Cum explică autorităţile situaţia

Postat la 27 iulie 2023 36 afişări

Localitatea din România unde locul de joacă pentru copii e în cimitir. Cum explică autorităţile situaţia

Într-o localitate din România, locul de joacă pentru copii e în cimitir. Halucinant, dar micuţii se dau în leagăne sau bat mingea printre morminte!

Locul de joacă al copiilor din Dăbuleni este printre morminte. Mai exact, leagănele au rămas pe loc, dar cimitirul din apropiere s-a întins în jurul lor. Şi totuşi nici primarul, nici părinţii nu par îngrijoraţi.

Parcul copiilor e acum parte din cimitirul localităţii. A fost înconjurat de morminte atunci când cimitirul a fost extins pe terenul fostului stadion. Dar pe localnici îi deranjează mai mult buruienile, decât faptul că lângă leagăne sunt cruci, scrie Digi24.

Potrivit sursei citate, deşi decizia de extindere a cimitirului a fost luată de autorităţile locale, primarul susţine că nu a putut face nimic pentru a salva locul de joacă.

„Acest cimitir nu are nicio legătură cu UAT Dăbuleni, cu consiliul local sau primăria. Nu este proprietate publică sau privată a Dăbuleniului. El e în administrarea parohiilor. Sunt două sau trei acolo”, a declarat priamrul din Dăbuleni Aurel Băjenaru pentru Digi24.

Locul de joacă a fost construit în urmă cu 10 ani, de fostul primar din Dăbuleni.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
cimitir

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.