„Litoralul” de la Delta Dunării, plaja lipsită de aglomeraţie şi cu preţuri avantajoase de lângă Dunăre

Postat la 11 iulie 2022 25179 afişări

„Litoralul” de la Delta Dunării, plaja lipsită de aglomeraţie şi cu preţuri avantajoase de lângă Dunăre

Românii se pot bucura în acest an de cea mai exotică plajă din ţară. Nu va mai fi nevoie să cheltuie bani în locaţii exclusiviste, dacă îşi doresc să bucure de un concediu liniştit în ţară.

Deoarece a venit momentul în care majoritatea oamenilor caută cele mai frumoase locuri în care îşi pot petrece concediul în anotimpul călduros, ar trebui să luăm în considerare şi locurile frumoase din România, care te vor scuti de o cheltuială uriaşă. O plajă retrasă din apropiere te va putea face să te simţi bine alături de cei dragi.

Locul din România care te va duce cu gândul la plajele exotice

Plaja Sfântul Gheorghe este pe cale să îşi primească şi în acest ani turiştii care doresc să evite aglomeraţia generală. Deşi nu este foarte cunoscută, aceasta pune la dispoziţia doritorilor peisaje minunate, o atmosferă sălbatică, nisip fin şi o apă curată, dar nu foarte adâncă. De obicei, cuplurile optează pentru acest loc, deoarece îşi doresc să se bucure de intimitate, departe de ochii curioşilor, scrie stiriledecluj.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dunare,
plaja

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.