Lista celor mai bine plătiţi jucători de fotbal: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din Italia, câştigă mai mult decât întreaga echipă a lui Spal, Udinese sau Verona

Postat la 10 septembrie 2019 134 afişări

Lista celor mai bine plătiţi jucători de fotbal: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din Italia, câştigă mai mult decât întreaga echipă a lui Spal, Udinese sau Verona

Gazzetta Dello Sport a publicat, marţi, lista salariilor de la toate cele 20 de cluburi din Serie A. Potrivit sursei citate, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit jucător din prima ligă italiană, cu 31 de milioane de euro încasate anual de la Juventus.

Din investigaţia realizată de publicaţia italiană reiese că salariile brute din Serie A au ajuns la o sumă totală de aproximativ 1,4 miliarde de euro, un record în istoria campionatului. În sezonul precedent, suma totală rezervată salariilor a fost de 1,13 miliarde de euro.

Lider autoritar în ceea ce priveşte remuneraţia este portughezul Cristiano Ronaldo, cu 31 de milioane de euro. Atacantul lui Juventus câştigă mai mult decât întreaga echipă a lui Spal (30 de milioane de euro), Udinese (30 de milioane de euro), Brescia (28 de milioane de euro) sau Verona (25 de milioane de euro).

Ronaldo este urmat în această ierarhie de colegul său de la Juventus, fundaşul Matthijs De Ligt, care are un salariu anual de 8 milioane de euro. Podiumul este completat de Romelu Lukaku, noul atacant al celor de la Inter Milano, care câştigă 7,5 milioane de euro. Franck Ribery, proaspăt transferat în Italia, are un salariu de 4 milioane de euro la Fiorentina, iar Mario Balotelli este cel mai bine plătit jucător de la Brescia, cu 1,5 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
cristiano ronaldo,
castigare,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.