Lia Olguţa Vasilescu: PSD nu i-a propus lui Moisă să fie premier. De ce nu face grup partiduleţul lui Ponta?

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 18 noiembrie 2017 101 afişări

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică, pe Facebook, că PSD nu i-a propus europarlamentarului Sorin Moisă funcţia de premier, afirmând că nu înţelege de ce pleacă la PPE şi „nu face grup partiduleţului lui Ponta”, întrebându-se dacă în PE nu este şi un "partid al Securităţii".

„Eu am auzit prima oară de el atunci când sistemul îl dădea varianta de premier şi am raspuns unui post tv că nu are cum pentru ca nu e nici măcar membru de partid. Asta pentru că, repet, eu nu auzisem de el. Acum înţeleg că scrie ca a fost sfătuit să refuze funcţia de premier. Dacă propunerea de premier o făcea Coldea sau Cioloş, probabil îşi permitea luxul să o refuze, dar din PSD nu i-a făcut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu!”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook, printr-un comentariu la postarea făcută de europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, unul dintre cei care au criticat decizia lui Sorin Moisă de a demisiona din PSD.

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că nu ştie de ce Sorin Moisă pleacă la PPE şi „nu face grup partiduleţului lui Ponta”.

„Doar pentru Victor Ponta (exista Sorin Moisă-n.r.), singurul care a văzut " meritele" sale, după cum însuşi Moisa sau Moise sau cum l-o chema afirma. Dar nu înţeleg de ce pleacă la PPE şi nu face grup partiduleţului lui Ponta? Un grup politic al Securităţii nu aveţi in Parlamentul European?”, a spus Olguţa Vasilescu.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a declarat, sâmbătă, că demisionează din PSD, afirmând că partidul aruncă România într-o văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut, precizând că situaţia în care se află liderul PSD – acuzaţia de fraudă plecată de la OLAF, ne va costa miliarde.

Moisă a criticat şi slaba performanţă în atragerea fondurilor europene, precum şi încercarea PSD, sub conducerea lui Liviu Dragnea, de a îndepărta România de UE şi NATO.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LIA OLGUTA VASILESCU,
MOISA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.