Leroy Merlin deschide al cincilea magazin sub brand propriu în Bragadiru, Ilfov

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 iunie 2015 694 afişări

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin a deschis astăzi al cincilea magazin propriu pe Şoseaua Alexandria, comuna Bragadiru, judetul Ilfov. Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 17.000 mp şi o echipă de aproape 150 de oameni.

Leroy Merlin deschide al cincilea magazin sub brand propriu în Bragadiru, Ilfov

Magazinul are în ofertă servicii de livrare, retur marfă, debitare lemn, mixare vopsea, închiriere unelte, finanţare, serviciul post-vanzare, acces gratuit la locul de joacă pentru copii etc. Noul magazin din Bragadiru dispune şi de serviciul drive-in, care faciliteaza achiziţia şi transportul produselor voluminoase din categoria materialelor de constructii si gradina, fiind un spatiu destinat accesului direct cu masina.

“Planurile noastre de dezvoltare în Romania sunt serioase şi pe termen lung,” a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Magazinul din Şoseaua Alexandria se deschide la mai puţin de o săptămână de la inaugurarea magazinului din centrul comercial Sun Plaza, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurat şi cel din Braşov.

În prezent, în România, funcţionează cinci magazine Leroy Merlin (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi şi un magazin pe Şoseaua Alexandria, Bragadiru, Ilfov). 

Fondată în 1923, reţeaua are 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo.

Liderul pietei locale de bricolaj este retailerul Dedeman, dezvoltat de antreprenorul bacauan Dragos Paval. Piaţa de prol efiste puternic concurenţială, alte afaceri din domeniul bricolajului fiind Ambient (dezvoltată de antreprenorul Ioan Ciolan), Praktiker, Bricostore (Brico Depot), BauMax şi Hornbach.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
bragadiru,
bricolaj,
magazine,
Leroy Merlin,
/actualitate/leroy-merlin-deschide-al-cincilea-magazin-sub-brand-propriu-in-bragadiru-ilfov-14410300
14410300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.