Lemet investeşte 1,9 milioane de lei în 2 noi magazine Lem’s

Autor: Georgiana Călin Postat la 19 iulie 2017 200 afişări

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, va deschide, săptămâna aceasta, un nou magazin Lem’s în Târgovişte. Investiţia se ridică la 1,2 milioane de lei, iar noul showroom Lem’s va avea o suprafaţă de 1.300 mp.

Lemet investeşte 1,9 milioane de lei în 2 noi magazine Lem’s

“Reţeaua de magazine Lem’s a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie şi pasiune şi vom ajunge, după deschiderea magazinului din Târgovişte, la 77 de magazine Lem’s în toată ţara. Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante magazine din România unde nu suntem încă prezenţi”, a declarat Alexandru Rizea, director general Lemet.

Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul Lem’s, noul magazin Lem’s Târgovişte, este amenajat la aceleaşi standarde vizuale, de calitate şi uşor recognoscibile Lem’s, care dau impresia de “acasă” oricui le calcă pragul. Clienţii au ocazia să vadă, să încerce şi să atingă zeci de configuraţii de dormitor, living, dining sau bucătărie, precum şi numeroase modele de fotolii, canapele şi scaune şi mese. 

Investiţie de 0,7 milioane de euro în inima Transilvaniei

Magazinul Lem’s Târgovişte este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta, după cel din Satu Mare. Magazinul din inima Transilvaniei are o suprafaţă de 600 de mp, iar în amenajarea acestuia au fost investiţi 0,7 milioane de lei. 

„De la plan până la deschiderea efectivă a unui magazin Lem’s, este un proces complex care implică găsirea celui mai bun spaţiu, gândirea designului magazinului şi adaptarea acestuia la spaţiul disponibil asfel încât să păstrăm o constantă vizuală pentru brandul Lem’s. Atunci când realizăm amenajarea unui magazin, întotdeauna avem în vedere crearea unor spaţii care să te facă să te simţi acasă şi să te ajute mai bine să îţi dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine în casă”, a declarat şi Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Lem’s, cea mai extinsă reţea de mobilier din România, va ajungea, după deschiderea magazinului din Târgovişte, la 77 de magazine amenajate la aceleaşi standarde vizuale şi de calitate Lem’s, cu o suprafaţă totală de retail de aproximativ 72.000 mp.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.