Lemet deschide un nou showroom în Coresi Braşov

Autor: Georgiana Călin Postat la 01 iulie 2016 551 afişări

Cu o investiţie de 2,3 milioane de lei, Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a deschis un nou magazin Lem’s în Braşov, a doua unitate din Translivania în 2016.

Lemet deschide un nou showroom în Coresi Braşov

Magazinul din centrul comercial Coresi Shopping Resort are o suprafaţă de 1800 mp de showroom şi are acelaşi standard unic vizual ca toate noile magazine de mobilă ale Lemet - permite utilizatorilor să vadă zeci de configuraţii de mobilier pentru living, mobilă pentru dormitor sau bucătărie, canapele, mese şi scaune. Toată mobila produsă de Lemet şi expusă în noul magazin Lem’s poate fi comandată cu reduceri până la 45%.

„După ce în aprilie am deschis un nou magazin în Sibiu, cu o investiţie de 2 milioane de lei şi o suprafaţă de vânzare de 1600 mp, ne-am concentrat atenţia pe Braşov, unde am ales centrul comercial Coresi Shopping Resort pentru deschiderea noului magazin Lem’s” declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

În 2015, Lemet a deschis patru noi magazine în Transilvania,  la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighişoara şi Reghin, cu investiţii ce au depăşit 4.5 milioane de lei.

“Este o zonă în care dorim să ne dezvoltăm, creşterea economică a oraşelor mari din Transilvania fiind o invitaţie pentru noi. Anul acesta am investit deja cumulat 4,3 milioane de lei în cele două noi magazine din inima ţării, pentru că am văzut cât de aşteptat este brandul Lem’s aici. Există un public foarte interesat de produse fabricate în România în această zonă a tării” adaugă Adrian Rizea.  

Reţeaua Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp. Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare, iar acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
showroom,
magazin,
mobila,
centru comercial
/actualitate/lemet-deschide-un-nou-showroom-in-coresi-brasov-15513954
15513954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.