Lem’s ajunge la şase magazine în Bucureşti, prin deschiderea spaţiului din Mega Mall

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 mai 2015 563 afişări

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem’s în Bucureşti. Magazinul, deschis în urma unei investiţii de 1,3 milioane de lei, se află în incinta Mega Mall şi măsoară 1400 de mp de showroom.

Lem’s ajunge la şase magazine în Bucureşti, prin deschiderea spaţiului din Mega Mall

Lem’s este prezent în Bucureşti cu şase magazine, dintre care patru sunt proprii şi două în franciză, iar suprafaţa totală de showroom măsoară peste 6000 de mp. Cea mai mare suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe doua nivele şi măsoară 2000 de mp.

„Cele şase magazine din Bucureşti sunt situate în Apărătorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou în Mega Mall. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Capitala deţine prima poziţie în topul vânzărilor reţelei de magazine deţinute de producătorul de mobilă Lemet. Cu magazinul Lem’s Bucureşti Mega Mall, reţeaua ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 68.000 de mp.

În 2015, Lemet a investit deja 4,5 milioane de lei în magazine noi. „În Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, după Miercurea Ciuc şi Focşani. Investiţiile în magazinele Lem’s s-au ridicat până acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, declară Adrian Rizea .

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are o suprafaţă de retail de circa 68.000 mp de retail în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
deschidere,
mall,
spatiu,
magazin,
magazine
/actualitate/lem-s-ajunge-la-sase-magazine-in-bucuresti-prin-deschiderea-spatiului-din-mega-mall-14308876
14308876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.