KPMG în România numeşte un nou partener şi trei noi directori

Postat la 01 octombrie 2015 462 afişări

KPMG în România numeşte un nou partener şi trei noi directori

KPMG în România a anunţat numirea Angelei Manolache în funcţia de Partener în departamentul de consultanţă începând cu 1 octombrie 2015.

Angela Manolache face parte din echipa de consultanţă a KPMG în România din 2006 şi este specializată în servicii de risc şi conformitate. Ea asistă clienţii în implementarea de noi standarde şi reglementări precum IFRS, Basel III, Solvency II, dar şi în îmbunătăţirea modelelor de guvernanţă, raportare financiarăşi risc. Numirea ei consolidează echipa KPMG de parteneri specializaţi în consultanţăşi reflectă interesul crescut al clienţilor pentru modele avansate de gestiune a riscurilor şi pentru soluţii eficiente de asigurare a conformităţii şi transparenţei.

„Provocările unui mediu în schimbare sunt mai uşor de gestionat când ai alături un consultant cu experienţă, bine pregătit, cu o abordare inovativă şi cu acces la cele mai bune practici internaţionale. Echipa de consultanţi pe care o coordonez are unii dintre cei mai buni experţi din piaţă în domeniile lor de specializare, iar preocuparea mea este să dezvolt în continuare această echipă pentru a susţine clienţii în proiectele lor transformaţionale”, spune Angela Manolache, Partener, Consultanţă în Afaceri.

„KPMG a desfăşurat în ultimii ani o serie de proiecte de anvergură, în special în sectorul financiar. Angela a avut un rol important în cadrul acestor proiecte, contribuind cu expertiza sa profesională, dar şi cu abordarea practicăşi orientată spre rezultate. Ne propunem în continuare să ne poziţionăm ca lideri de piaţă în proiecte strategice şi inovatoare pentru piaţa românească şi am încredere că Angela va fi unul din factorii de succes în implementarea strategiei noastre”, a declarat Şerban Toader, Senior Partner al KPMG în România.    

Angela şi-a început cariera în cadrul KPMG în 2001, ca auditor financiar specializat în auditul instituţiilor financiare. Absolventă a facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Angela deţine o certificare internaţională în managementul riscurilor financiare şi este membru al ACCA, CECCAR şi CAFR. De asemenea, ea coordonează reţeaua KPMG de consultanţi în managementul riscurilor financiare din Europa Centrală şi de Est.

KPMG în România a mai anunţat numirea a trei noi directori la 1 octombrie 2015: Daniel Pană – Consultanţă Fiscală, Horaţiu Mihali – Audit, şi Valentin Durigu – Consultanţă Fiscală.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kpmg-in-romania-numeste-un-nou-partener-si-trei-noi-directori-14778621
14778621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.