Kempinski va deschide primul hotel din România în Poiana Braşov printr-un parteneriat cu Rock Holding. Investiţia se ridică la 70 mil. euro

Autor: Miruna Diaconu Postat la 05 decembrie 2023 87 afişări

Kempinski va deschide primul hotel din România în Poiana Braşov printr-un parteneriat cu Rock Holding. Investiţia se ridică la 70 mil. euro

Kempinski, unul dintre cele mai vechi grupuri hoteliere din Europa concentrat pe segmentul de lux, va deschide primul hotel în România. Kempinski a încheiat un parteneriat cu Rock Development Holding, una dintre cele mai active companii de dezvoltare imobiliară de pe piaţa rezidenţială din Bucureşti, pentru deschiderea primului hotel sub brandul Kempinski care va fi clasificat la cinci stele şi va fi amplasat în Poiana Braşov.

„Munţii din regiunea Braşovului sunt unii dintre cei mai spectaculoşi din lume şi suntem încântaţi că am găsit o nouă destinaţie pentru Kempinski în Poiana Braşov. Ne dorim ca împreună cu Rock Holding să implementăm cele mai ridicate niveluri de lux pe scena ospitalităţii din regiune şi să oferim o experienţă cu adevărat de cinci stele tuturor turiştilor care vor alege România”, spune Bernold Schroeder, CEO Kempinski Group şi President of the Management Board Kempinski AG.

Investiţia se ridică la 70 milioane euro şi va marca intrarea companiei Rock Holding pe o un nou segment, cel al ospitalităţii.

”Poiana Braşov este fără îndoială unul dintre cele mai atractive locuri din România şi prezintă un potenţial ridicat de dezvoltare. Viziunea noastră pentru Poiana Braşov este de a crea un refugiu montan de lux, care să ofere vizitatorilor experienţe memorabile şi o serie de facilităţi concepute pentru a satisface nevoile de activităţi în aer liber, divertisment, relaxare şi wellness”, spune Mircea Cotiga, CEO şi unul dintre fondatorii Rock Holding.

Pe lângă facilităţile de cazare, hotelul va avea un centru spa şi de wellness, un centru de conferinţe şi un spaţiu pnetru organizarea de evenimente corporative şi private.

Kempinski numără 82 de hoteluri şi reşedinţe de lux în destinaţii ultra-luxoase din Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, Africa, America Centrală şi Caraibe, la care se adaugă 26 de proiecte aflate în dezvoltare în prezent.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brasov,
hotel,
poiana brasov,
rock,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.