Kelemen Hunor l-a anunţat pe Ponta că demisionează din 1 august

Postat la 14 iulie 2014 34 afişări

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, l-a anunţat pe premierul Victor Ponta că va demisiona din funcţia de vicepremier şi din cea de ministru al Culturii la 1 august, fără să îi propună, la acest moment, un înlocuitor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Kelemen Hunor l-a anunţat pe Ponta că demisionează din 1 august

 VOM REVENI CU AMĂNUNTE

Kelemen Hunor a anunţat, vineri, că UDMR va rămâne la guvernare, dar el se va retrage din funcţia de vicepremier şi din cea de ministru al Culturii.

El preciza că luni dimineaţă se va întâlni cu premierul Victor Ponta pentru a stabili când este momentul oportun să demisioneze, pentru că există aspecte administrative care trebuie rezolvate.

"Voi discuta cu premierul, lucrurile trebuie făcute la timp, nu trebuie acum să avansăm nume. Portofoliul Culturii rămâne la UDMR”, afirma Kelemen Hunor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kelemen-hunor-l-a-anuntat-pe-ponta-ca-demisioneaza-din-1-august-12932709
12932709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.