Job plătit cu peste 8000 de dolari pe lună în Bucureşti. Ce trebuie să faci

Postat la 17 decembrie 2015 37479 afişări

Job plătit cu peste 8000 de dolari pe lună în Bucureşti. Ce trebuie să faci

Compania internaţională de recrutare Crossover a publicat un anunţ pe site-ul ejobs pentru un job plătit cu 8250 de dolari pe lună. Postul cu pricina este de "Product Owner".

Viitorul angajat va lucra online şi va colabora cu oameni prin email, chat sau conferinţe video. Acesta va lucra din Bucureşti, full time, cu un progam de 40 de ore pe săptămână şi va fi plătit cu 50 de dolari pe oră, ajungând până la 8.250 de dolari pe lună.

Sunt aşteptaţi să-şi depună CV-urile candidaţii cu o experienţă de peste trei ani în poziţie de management/executive. De asemenea, persoanele interesate trebuie să aibă un nivel bun de cunoaştere a limbii engleze şi să aibă un background în programare. În plus, candidatului trebuie să îi placă să coordoneze şi să inspire oameni, trebuie să ia decizii rapide şi să fie atent la detalii.

Cel care va ocupa postul de product owner va fi responsabil pentru gestiunea relaţiei dintre echipa de dezvoltare a produsului şi consumatori. Va lucra alături de ingineri şi va stabili priorităţile programului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
plati,
anunt,
companie,
oameni,
publicare,
recrutare,
site
/actualitate/job-platit-cu-peste-8000-de-dolari-pe-luna-in-bucuresti-ce-trebuie-sa-faci-14923069
14923069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.