Janssen, compania farma a Johnson & Johnson, numeşte o româncă la conducerea operaţiunilor locale

Autor: Cristina Bellu Postat la 02 mai 2023 45 afişări

Janssen, compania farma a Johnson & Johnson, numeşte o româncă la conducerea operaţiunilor locale

Janssen, Companiile Farmaceutice ale Johnson & Johnson, a numit-o pe Roxana Botea în funcţia de Country Director pentru Janssen România.

Cu o experienţă de peste 16 ani în industria farmaceutică, Roxana Botea revine în România după nouă ani şi ocuparea unor roluri importante în Suedia, Danemarca şi Belgia, în care a gestionat echipe inter-funcţionale complexe şi a coordonat proiecte în sprijinul pacienţilor din toată lumea, spun oficialii Janssen.

“Anul acesta Janssen România împlineşte 30 de ani de inovaţie medicală pentru pacienţii din ţara noastră şi în tot acest timp am fost permanent un partener în dezvoltarea sistemului de sănătate. Toate eforturile noastre vor continua să fie direcţionate către asigurarea unui mediu mai bun pentru pacienţii români prin accesul la inovaţie medicală, dialog deschis cu autorităţile române, profesioniştii în domeniul sănătăţii, precum şi prin implicarea noastră socială”, spune Roxana Botea, Country Director Janssen România.

Portofoliul Janssen acoperă şase arii terapeutice în România, pentru o serie de afecţiuni grave în hematologie, oncologie, psihiatrie şi neuroştiinţe, imunologie, boli infecţioase, boli cardiovasculare şi metabolice şi hipertensiune pulmonară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Janssen,
Johnson & Johnson,
conducere,
farma,
locale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.