ISU: Hotelul la care a izbucnit incendiul din Capitală nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Autor: Laura Buciu Postat la 09 ianuarie 2024 43 afişări

Hotelul la care a izbucnit incendiul de marţi dimineaţa, din Capitală, nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit ISU Bucureşti - Ilfov.

ISU: Hotelul la care a izbucnit incendiul din Capitală nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, obiectivul care are ca destinaţie de hotel, la care s-a produs incendiul de marţi dimineaţă, nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu.

„După încheierea operaţiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au efectuat o verificare a construcţiei şi au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor. Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acţiunea de control va continua până la clarificarea situaţiei”, transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Un incendiu a izbucnit marţi dimineaţă pe acoperişul unui hotel din Bucureşti, situat pe Splaiul Independenţei. Suprafaţa afectată este de 100 mp. Au fost evacuate 20 de persoane. Nu au fost înregistrate victime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
incendiu,
autorizaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.