Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea din funcţie a consilierului Tatiana Niculescu Bran

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 23 aprilie 2015 6921 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al şefului statului.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial a Tatianei Bran.

Tatiana Niculescu Bran a anunţat, marţi, că s-a retras din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

"Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcţia de purtător de cuvânt, de comun acord cu Preşedintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aş fi dorit-o", declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Ea menţionează că va susţine în continuare proiectul de ţară al preşedintelui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administraţia Prezidenţială.

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în 22 decembrie 2014 în funcţia de consilier prezidenţial, după ce Klaus Iohannis anunţa, în 8 decembrie, pe când era preşedinte ales, că aceasta va fi purtătorul său de cuvânt după preluarea funcţiei de şef al statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
NICULESCU,
/actualitate/iohannis-a-semnat-decretul-pentru-eliberarea-din-functie-a-consilierului-tatiana-niculescu-bran-14142547
14142547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.