Investiţie de 5 milioane de euro într-un proiect rezidenţial în Cluj Napoca

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 noiembrie 2015 735 afişări

Antreprenorul Daniel Metz, fondatorul furnizorului de servicii şi soluţii software EBS România, va investi cinci milioane de euro în dezvoltarea proiectului rezidenţial Contemporano, în Cluj Napoca. Proiectul, care va fi dezvoltat în parteneriat cu Coratim Grup, una dintre cele mai mari companii de construcţii de pe plan local, va fi finalizat în august 2016.

Investiţie de 5 milioane de euro într-un proiect rezidenţial în Cluj Napoca

Contemporano va fi format din 73 de apartamente cu una, două şi trei camere, amplasate în două imobile cu cinci şi respectiv şase etaje. Ansamblul rezidenţial este amplasat în zona semicentrală din Cluj Napoca, în apropierea Parcului Babeş, Parcului Central Simion Bărbuţiu şi Cluj Arena.

”Piaţa rezidenţială din Cluj Napoca a înregistrat o creştere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuinţe noi din partea tinerilor care lucrează în numeroasele companii care şi-au dezvoltat activitatea în regiune. Estimăm că în acest an se vor finaliza din fonduri private aproximativ 1.500 de unităţi noi în Cluj Napoca şi Floreşti, mai mult decât dublu comparativ cu anul anterior”, declară Anamaria Burcă, managing partner Coldwell Banker Transilvania, consultantul şi agentul de vânzare al Contemporano.

Suprafeţele locuinţelor din cadrul Contemporano variază între 36 şi 80 de metri pătraţi utili, în timp ce preţurile pleacă de la 47.997 de euro cu TVA inclus pentru cele cu o cameră, de la 63.022 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu două camere şi de la 65.500 de euro cu TVA inclus pentru apartamentele cu trei camere. Proiectul va include spaţii comerciale la parterul imobilelor, locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Daniel Metz este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori IT locali, fiind CEO-ul şi fondatorul furnizorului de servcii şi solutii software EBS România, companie achiziţionată în 2013 de către grupul japonez NTT Data, un gigant cu afaceri anuale de peste 12 miliarde de euro şi peste 76.000 de angajaţi la nivel mondial. EBS România are aproximativ 800 de angajaţi în biroul său din Cluj Napoca.

Coldwell Banker Transilvania este biroul local al Coldwell Banker Affiliates of Romania şi agentul de vânzare al proiectelor rezidenţiale Contemporano şi Riviera Luxury Residence, ambele din Cluj Napoca.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este liderul pieţei de consultanţă imobiliară din România după ultimele rezultate financiare oficiale şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, fiind reprezentantul local a uneia dintre cele mai cunoscute companii imobiliare la nivel mondial.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americană este detinuţă în prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reţeaua sa, Coldwell Banker acoperă 50 de ţări cu 3.800 de birouri şi are peste 80.000 de consultanţi şi brokeri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitie-de-5-milioane-de-euro-intr-un-proiect-rezidential-in-cluj-napoca-14887709
14887709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.