Investiţie de 250.000 euro într-un showroom de mobilă din Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 08 iulie 2022 292 afişări

Investiţie de 250.000 euro într-un showroom de mobilă din Bucureşti

Cu o experienţă de 20 ani pe piaţa home&deco, producătorul şi retailerul de mobilă Tandem a inaugurat recent un nou showroom din zona Băneasa din Bucureşti, ce se întinde pe o suprafaţă de 1.100 mp. Investiţia în showroom se ridică la 250.000 de euro, iar compania estimează pentru noul showroom din Băneasa vânzări totale de aproximativ 3 milioane de euro până la finalul anului 2022.

Showroomul Tandem din Băneasa este cel de-al patrulea din Bucureşti. Până în prezent, compania a lansat în România opt showroomuri de mobilă, dintre care 4 sunt în Bucureşti şi celelalte în Cluj, Braşov, Oradea şi Iaşi. De asemenea, jucătorul  deţine un showroom în Chişinău, Republica Moldova.

Beneficiind de un spaţiu mare de 1.100 mp, în showroom-ul Tandem din Băneasa sunt expuse peste 20 de dormitoare complete şi mai mult de 25 de canapele şi colţare. De asemenea showroom-ul dispune de un spaţiu special amenajat pentru testarea saltelelor. Portofoliul de produse conţine o gamă variată de piese premium de mobilier, realizate la comandă.

Mobilierul de dormitor şi în special paturile tapiţate sunt cele mai căutate produse din showroom-ul Tandem din Băneasa. În medie, un client alocă un buget de 4.000 – 5.000 lei pentru achiziţia unui pat şi 7.000 – 8.000 lei pentru o canapea.

Potrivit reprezentanţilor businessului, segmentul home&deco este în continuă creştere pe piaţa din România, iar consumatorii români sunt din ce în ce mai mult interesaţi de produse personalizate şi servicii de consiliere.

„Clienţii sunt mult mai atenţi la calitatea produselor şi îşi doresc soluţii complete pentru amenajarea dormitorului şi livingului. Potenţialii clienţi vor prefera în continuare să meargă în showroom să vadă unele produse. De asemenea, sunt foarte interesaţi de serviciile noastre de personalizare şi consiliere în ceea ce priveşte alegerea pieselor de mobilier. Amenajarea casei a căpătat mai multă importanţă în perioada pandemiei pentru că ne petrecem mai mult timp în casă, alături de oamenii dragi pentru care ne dorim un confort deosebit”, susţine Corneliu Sau, fondatorul brandului Tandem.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
showroom,
mobila,
baneasa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.