Incredibil pe cine a adus cu el Elon Musk la negocierile cu Recep Erdogan. Ce cadou i-a oferit preşedintele Turciei

Postat la 18 septembrie 2023 295 afişări

Incredibil pe cine a adus cu el Elon Musk la negocierile cu Recep Erdogan. Ce cadou i-a oferit preşedintele Turciei

Întâlnirea dintre Elon Musk şi Recep Erdogan a avut loc duminică la Turkish House, din New York. Erdogan l-a încurajat pe Musk să construiască următoarea uzină Tesla în Turcia.

SpaceX vrea să lucreze cu autorităţile turceşti pentru a obţine autorizaţiile necesare astfel încât să ofere servicii de comunicaţii prin satelit Starlink în Turcia.

Elon Musk a venit cu băiatul în braţe la discuţiile cu preşedintele Turciei. Recep Erdogan a adus şi un cadou: i-a oferit o minge fiului lui Musk. X Æ A-12 Musk (prescurtat X) este unul dintre cei trei copii pe care Musk i-a avut cu Grimes în relaţia sa cu cântăreaţa pop. Cuplul a declarat că s-au „semi-separat” în septembrie 2021, dar au rămas apropiaţi şi de atunci au mai avut încă doi copii.

Musk, care a fost deschis în credinţa sa că oamenii ar trebui să aibă mai mulţi copii pentru a preveni prăbuşirea populaţiei lumii, are acum 10 copii cunoscuţi cu trei femei diferite. Întâlnirea dintre Musk şi Erdogan a avut loc la Turkish House, lângă clădirea Naţiunilor Unite din New York, cu preşedintele turc în oraş pentru a participa la cea de-a 78-a Adunare Generală a Naţiunilor Unite.

O declaraţie a Direcţiei de Comunicaţii din Turcia a spus că Musk şi Erdogan au discutat despre punerea la dispoziţie a Starlink în Turcia şi că preşedintele turc i-a cerut şi lui Musk să construiască o fabrică Tesla în ţară.

Erdogan a mai spus că Turcia este deschisă la cooperare în domenii precum inteligenţa artificială şi Starlink, reţeaua de sateliţi de comunicaţii a companiei SpaceX, deţinută tot de Musk. Acesta din urmă a spus că SpaceX vrea să lucreze cu autorităţile turceşti pentru a obţine autorizaţiile necesare astfel încât să ofere servicii de comunicaţii prin satelit Starlink în Turcia.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turcia,
erdogan,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.