INCIDENT în Parcul Tei din Capitală. Roata din parcul de distracţii s-a blocat timp 45 de minute - FOTO

Autor: Radu Tutulan Postat la 01 ianuarie 2017 159 afişări

Aproximativ 20 de persoane au fost blocate timp de 45 de minute în roata din Parcul Tei, după ce sistemul de funcţionare fost afectat de o pană de curent. Roata a fost pusă în funcţiune urmând ca toate persoanele să fie coborâte în condiţii de siguranţă, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Roata mare din Parcul Tei s-a defectat în jurul orei 14.00, din cauza unei pene de curent. Energia electică a revenit însă sistemul de funcţionare a roţii a fost afectat, astfel că aproximativ 20 de persoane au fost blocate timp de 45 de minute.

ISU Bucureşti-Ilfov a intervenit pentru evacuarea persoanelor aflate în roată, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj SMURD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROATA,
DISTRACŢII,
TEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.