Incendiu la un mall din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate. FOTO

Autor: Otilia Ciocan Serescu Postat la 10 decembrie 2019 129 afişări

Un incendiu s-a produs, marţi dimineaţa, la un mall din Bucureşti, acesta manifestându-se la tubulatura exterioară a clădirii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) al Capitalei.

„Incendiul s-a produs în exteriorul clădirii, la tubulatura care se află în exteriorul mall-ului. Puţin fum a pătruns şi în centrul comercial”, a spus sursa citată.

Când au ajuns la faţa locului, pompierii serviciului ISU Bucureşti au găsit mai multe persoane evacuate, care fuseseră scoase afară de serviciul de pompieri privat al mall-ului, a precizat sursa citată.

„În acest moment se acţionează pentru stingerea incendiului. Din cate ştim, nu există persoane rănite”, a adăugat sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isu,
incendiu,
mall

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.