Incendiu de vegetaţie uscată în Romania. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Autor: Cosmin Pirv Postat la 28 februarie 2024 21 afişări

Incendiu de vegetaţie uscată în Romania. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Pompierii din Vrancea au intervenit miercuri dimineaţa la un incendiu de vegetaţie în localitatea Arva, comuna Broşteni. La faţa locului, a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii au fost sesizaţi miercuri dimineaţa la 112 despre producerea unui incendiu de vegetaţie uscată, fiind posibil ca o persoană să fie surprinsă de acest incendiu, în localitatea Arva, comuna Broşteni.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, SVSU Odobeşti cu o autospecială de stingere şi SVSU Broşteni.

Forţele de intervenţie au acţionat pentru stingerea incendiului care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 5 mp de resturi vegetale strânse într-o grămadă.

La faţa locului, a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 65 de ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
carbonizat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.