Încă o victimă a lui Harvey Weinstein: Madonna se alătură femeilor care îl acuză de comportament sexual nepotrivit pe producătorul de film

Postat la 06 iunie 2019 78 afişări

Cântăreaţa americană Madonna spune că şi ea a fost victima comportamentului sexual nepotrivit al producătorului de film Harvey Weinstein, care, în prezent, este anchetat pentru mai multe violuri, potrivit vulture.com.

Încă o victimă a lui Harvey Weinstein: Madonna se alătură femeilor care îl acuză de comportament sexual nepotrivit pe producătorul de film

Într-un interviu acordat New York Times Magazine, Madonna a declarat că Weinstein "a încălcat linii şi limite", în perioada în care au lucrat împreună. Compania Miramax, deţinută la acel moment de Weinstein, s-a ocupat de distribuţia filmului lansat de artistă în 1991 "În pat cu Madonna/ In Bed with Madonna".

 

Madonna a declarat că Weinstein "a flirtat incredibil de sexual" cu ea, deşi era căsătorit şi ea nu era interesată de o relaţie cu acesta.

 

Cântăreaţa a mai comentat faptul că atitudinea acestuia faţă de femei era "un secret cunoscut": "Ştiam despre acest lucru şi toată lumea spunea că Harvey se poate comporta astfel pentru că deţine atât de multă putere".

 

Madonna a mai spus că, atunci când acesta a început să se comporte similar cu ea, nu a fost o surpriză şi a adăugat că este bine că, în cele din urmă, acesta a fost prins şi pus sub acuzare.

 

Procesul în care producătorul de film Harvey Weinstein va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei va începe pe 9 septembrie, la un tribunal din Manhattan, New York.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
madonna,
film,
sex,
producator,
comportament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.