Încă o companie din România anunţă donaţii pentru spitale aflate în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. Peste 540.000 de euro vor ajunge la acestea

Autor: Ioana Matei Postat la 09 aprilie 2020 142 afişări

Încă o companie din România anunţă donaţii pentru spitale aflate în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. Peste 540.000 de euro vor ajunge la acestea

Holcim România se alătură luptei împotriva pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul spitalelor din comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea. 11 spitale care gestionează pacienţii infectaţi cu COVID-19 vor primi sprijin financiar din partea companiei, suma totală donată ridicându-se la 2.600.000 de lei (~540.000 EUR), potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

„Sănătatea angajaţilor, a comunităţilor şi a partenerilor noştri este prioritatea noastră numărul unu în orice moment, dar mai ales acum. În paralel cu implementarea unor măsuri riguroase de prevenţie, menite să ne asigure continuitatea şi posibilitatea de a ne respecta promisiunile faţă de colegii şi clienţii noştri în deplină siguranţă, am luat legătura cu reprezentanţii spitalelor şi am discutat despre nevoile lor. Astfel, am luat decizia de a contribui în punctul cel mai sensibil pentru comunităţi, acolo unde este şi va fi în continuare cea mai urgentă nevoie în următoarea perioadă. Iar cu această ocazie vreau să mulţumesc tuturor persoanelor care lucrează în domeniul sănătăţii, care se află în prima linie şi care fac eforturi supraomeneşti pentru a ne salva. Sunteţi eroii noştri şi ne bazăm pe voi. Mult curaj şi sănătate în continuare!”, a declarat Horia Adrian, CEO Holcim România & Market Head Emerging Europe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comunitati,
romania,
activitate,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.