În urma unei investiţii de 1 milion de euro, AdePlast lansează vopseaua Aeria Gold cu Porus X

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 octombrie 2015 306 afişări

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele şi tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru lansarea noului produs, producatorul roman controlat de antreprenorul Marcel Barbut a investit în cercetare, în tehnologie şi în promovare peste 1 milion de euro.

În urma unei investiţii de 1 milion de euro, AdePlast lansează vopseaua Aeria Gold cu Porus X

Aeria Gold cu Porus X este cea mai nouă vopsea superlavabilă pentru interior marca AdePlast. Formula a fost dezvoltată de inginerul chimist Doina Obreja, şeful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploieşti.

„Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar aşteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet te ajută să termini treaba mai repede şi să conferi spaţiului luminozitate şi căldură ambientală”, declară Doina Obreja inginer chimist AdePlast.

Noua vopsea este destinată pentru vopsirea tuturor suprafeţelor pe bază minerală: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidării din cărămidă; BCA; plăci de ipsos; plăci de gips-carton; beton. Fiind o vopsea foarte rezistentă este potrivită pentru suprafeţele ce necesită o curăţare frecventă.

Albul intens şi proprietăţile nepoluante o încadrează ca fiind eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă precum: spitale, clinici şi cabinete medicale, maternităti, şcoli, grădiniţe, restaurante etc, precum şi pentru orice alte încăperi supuse la decontaminări frecvente.

AdePlast este cel mai important producător român de materiale pentru construcţii, cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Oradea. Capacitatea de producţie este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone / an  vopsele  şi tencuieli decorative  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă şi capacitatea de producţie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Ploieşti. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, la care se adauga o  fabrica de vopsele, tencuieli decorative, lacuri şi emailuri, cu o capacitate de 50.000 tone / an.

Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone / an şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-urma-unei-investitii-de-1-milion-de-euro-adeplast-lanseaza-vopseaua-aeria-gold-cu-porus-x-14840276
14840276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.