În loc de cabină de vot, cabină de...duş. Achiziţie la AEP în valoare de 1.500 lei. Buică: Să nu fiu neîngrijit când reprezint instituţia

Postat la 17 septembrie 2019 45 afişări

Autoritatea Electorală Permanentă a cumpărat o cabină de duş în valoare de 1,521 de lei fără TVA, potrivit unui anunţ publicat în SEAP. Preşedintele AEP Constantin Buică a spus că achiziţia e necesară, deoarece petrece şi 24 de ore la muncă şi nu poate să fie neîngrijit când reprezintă instituţia.

În loc de cabină de vot, cabină de...duş. Achiziţie la AEP în valoare de 1.500 lei. Buică: Să nu fiu neîngrijit când reprezint instituţia

„Cădiţă de duş acril Kyros cu sifon şi ventil, cabină de duş Thera 2, profil crom, geam sablat, baterie spălător/cadă, cu furtun şi telefon duş”, la preţul de 1.521,01 lei fără TVA, echivalentul a 321,61 de euro, furnizată de ROMSTAL IMEX S.R.L., potrivit anunţului publica în SEAP.

Preşedintele AEP Constantin Buică a afirmat că instalarea unei astfel de cabine era prevăzută în trecut, iar acum se desfăşoară o etapă de reabilitare a cabinetului şefului Autorităţii.

„Cabinetul preşedintelui încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duş la baia de serviciu a preşedintelui Autorităţii, care are nivel de ministru, şi în această perioadă se desfăşoară o etapă de reabilitare a cabinetului - la ferestre, la toate celelalte, podea, toate lucrurile din cabinet şi la discuţiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină”, a declarat Constantin Buică, la Digi 24.

Acesta a spus că era necesară cumpărarea unei cabine de duş, având în vedere că petrece mult timp în instituţie. Buică a motivat că nu se poate duce „neîngrijit” şi să reprezinte AEP în diverse locuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aep,
institutie,
refuz,
achizitie,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.