Îmblânzitorii de hiene din Nigeria - GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 29 ianuarie 2016 539 afişări

Mitul “îmblânzitorilor de hiene” a pornit de la o poză făcută pe străzile din localitatea Lagos din Nigeria pe care fotograful Pieter Hugo a primit-o de la un prieten, potrivit informaţiilor de pe siteul twsitedsifter.com.

Imaginea s-a transmis rapid în mediul online, cei din poză au fost numiţi hoţi, gărzi de corp, traficanţi de droguri sau colectori de datorii, iar mitul despre străzile pline de hiene din Nigeria a crescut. Astfel a crescut şi interesul lui Pieter pentru "Gadawan Kura" - în traducere "îmblânzitorii de hiene", despre care a aflat prin intermediul unui prieten jurnalist.

Fotograful nu a stat prea mult pe gânduri, a luat un avion spre Lagos unde s-a întâlnit cu grupul compus din câţiva bărbaţi, o fetiţă, trei hiene, patru maimuţe şi câţiva pitoni. Membrii bizarului grup foloseau animalele la performanţe stradale şi în scopul vânzării de medicamente. Pieter a aflat că îmblânzitorii de animale erau înrudiţi şi, prin activitatea lor neobişnuită, urmau o tradiţie transmisă din generaţie în generaţie.

Pozele următoare sunt rezultatul celor 8 zile pe care fotograful le-a petrecut cu "îmblânzitorii de hiene":

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Îmblânzitorii,
hienem,
Nigeria
/actualitate/imblanzitorii-de-hiene-din-nigeria-galerie-foto-9950094
9950094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.