IMAGINI revoltătoare. La Brăila, localnicii au aruncat cadavre de porci pe câmp, iar la Galaţi leşurile plutesc pe Dunăre

Postat la 07 august 2018 127 afişări

Autorităţile din judeţele Galaţi şi Brăila iau măsuri după ce au descoperit numeroase cadavre de porci aruncate pe câmp sau pe cursurile de apă. Reprezentanţii instituţiilor implicate în lupta cu pesta porcină încearcă să afle cine a aruncat porcii morţi şi dacă leşurile au virusul letal.

IMAGINI revoltătoare. La Brăila, localnicii au aruncat cadavre de porci pe câmp, iar la Galaţi leşurile plutesc pe Dunăre

În ultimele zile, pe Facebook au apărut numeroase filmări realizate de cetăţeni care prezintă cadavre abandonate în diverse locuri.

În comuna Berţeştii de Jos, de exemplu, unde a fost confirmat unul dintre primele focare de pestă porcină africană din judeţul Brăila, mai multe leşuri au fost descoperite pe câmp, pe o rază de câţiva kilometri. Deranjaţi de mirosul insuportabil, doi cetăţeni din comuna brăileană au mers pe câmp şi au filmat leşurile. În timp ce filmează, persoanele se declară indignate de lipsa de reacţie a autorităţilor, dar şi de modul în care acţionează localnicii.

„Un cadavru aici şi mai este unul pe partea cealaltă. Şi mai este unul aici, trei sunt doar aici. Se vede? Măreşte. Să vadă toată lumea cum e aici, cum pute pe câmp de la toate hoiturile”, au comentat brăilenii care au realizat filmarea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.