IMAGINEA ZILEI! Unde au fost surprinşi doi poliţişti din Târgovişte: ”Dacă tot ploua, pe cine să prindă?”

Postat la 07 iulie 2017 333 afişări

Doi poliţişti din Târgovişte au decis să-şi încerce norocul la pariuri, în timpul serviciului. Angajaţi la Poliţia Rutieră, pe o maşină cu radar, aceştia au tras în parcare şi au jucat pe amicalele de joi, dar şi pe partidele din preliminariile cupelor europene.

IMAGINEA ZILEI! Unde au fost surprinşi doi poliţişti din Târgovişte: ”Dacă tot ploua, pe cine să prindă?”

Pariurile au fani şi în rândul poliţiştilor din România. Chiar dacă erau în timpul serviciului, doi poliţişti din Târgovişte au tras maşina cu radar în parcarea unei agenţii de pariuri, au intrat şi s-au apucat să completeze bilete. Potrvit db-sport.ro, cei doi agenţi de la Poliţia Rutieră au jucat pe amicalele de joi, dar şi pe meciurile care s-au jucat în preliminariile Europa League.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.