Ieri ploua, astăzi au venit mascaţii. Un nou incident la metroul din Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 02 octombrie 2020 667 afişări

Ieri ploua, astăzi au venit mascaţii. Un nou incident la metroul din Capitală

La o zi după ce călătorii s-au plâns că la staţia de metrou Eroilor 2, de pe Magistrala 5, abia lansată, plouă prin tavan, Metrorex continuă să rămână în atenţia presei.

De această dată un nou incident s-a petrecut în staţia de metrou Ştefan cel Mare, în jurul orei 15:45, unde călătorii au fost speriaţi de apariţia unui grup de mascaţi înarmaţi până-n dinţi, care au oprit uşile trenului şi au început să caute „un grup de 20-30 de băieţi îmbrăcaţi în negru” şi să îi scoată din vagoane, punându-i la pământ, după cum ne-a povestit o călătoare. „Mulţi ripostau, fugeau, ţipau. Au urcat în vagoane, împrăştiaţi. Au încercat să se bată cu mascaţii, unii au fugit. Mascaţii au pus la pământ pe cine au reuşit să oprească. A fost cumva o situaţie de speriat, pentru că ei nu erau receptivi şi pentru că tot fugeau, s-a creat panică. Lumea nu ştia ce se întâmplă”, a declarat aceasta pentru Business MAGAZIN.

Contactaţi de noi, reprezentanţii Metrorex nu au oferit detalii, spunând că la biroul de relaţii cu presa nu răspunde nimeni şi că primele detalii arată că bărbaţii urmăriţi ar fi fost suporteri ai echipei Dinamo. Ofiţerul de serviciu al SC Dinamo spune însă că ar fi vorba de suporteri ai echipei CSA Steaua Bucureşti, „probabil în stare de ebrietate", pe care spune că i-a văzut „puşi pe caldarâm" de jandarmi în apropierea stadionului, când intra în tură.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrou,
incident,
mascati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.