Harghita: Percheziţii la Primăria Gheorgheni şi la firme, într-un dosar de corupţie

Autor: Catalin Lupasteanu Postat la 26 ianuarie 2015 51 afişări

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie fac, luni, cinci percheziţii în judeţul Harghita, la Primăria Gheorgheni, la sediile unor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie şi fals.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată luni, într-un comunicat de presă, că procurorii DNA Târgu Mureş fac cinci percheziţii în judeţul Harghita, din care una este la sediul unei instituţii publice, iar restul la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia publică unde au loc percheziţii este Primăria Gheorgheni.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Târgu Mureş efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals", a precizat DNA.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMĂRIE,
PERCHEZIŢII,
DNA
/actualitate/harghita-perchezitii-la-primaria-gheorgheni-si-la-firme-intr-un-dosar-de-coruptie-13785606
13785606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.