HALEP scoate asul din MÂNECĂ! Se anunţă un SCANDAL URIAŞ!

Postat la 20 septembrie 2023 654 afişări

HALEP scoate asul din MÂNECĂ! Se anunţă un SCANDAL URIAŞ!

După decizia de suspendare pentru dopaj, Simona Halep scoate asul din mânecă şi dă în judecată producătorul canadian al suplimentului contaminat cu Roxadustat. Sportiva cere daune de milioane de dolari.

Proces cu miză de milioane de dolari. Simona Halep scoate asul din mânecă

Simona Halep nu se lasă! După decizia de suspendare pentru dopaj venită de la Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), românca dă în judecată producătorul canadian al suplimentului contaminat cu Roxadustat care a dus la scoaterea sa din circuit. Anunţul a fost făcut de avocatul sportivei.

”Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună şi jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influenţă civilă, nu poate să aibă niciun un fel de influenţă în dosarul sportiv”, a declarat Bogdan Stoica, avocatul Simonei, la Euronews.

Avocatul nu spune ce sumă este cerută ca despăgubiri, dar Radio Constanţa susţine că este vorba despre milioane de dolari.

Suplimentul contaminat nu a fost declarat de Simona Halep

Reprezentantul Simonei Halep a explicat şi de ce sportiva nu a trecut suplimentul contaminat în formularul de doping. Respectivul supliment a fost luat la recomandarea fizioterapeutei sale, Candice Gohier.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
scandal,
scoatere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.