Guvernul estimează pentru septembrie finalizarea evaluării şi contractarea proiectelor POS CCE

Postat la 27 august 2013 59 afişări

Premierul Victor Ponta şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, i-au anunţat pe beneficiarii Programului Operational Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) că toate proiectele vor fi evaluate până la 15 septembrie şi în aceeaşi lună va fi realizată şi contractarea.

Guvernul estimează pentru septembrie finalizarea evaluării şi contractarea proiectelor POS CCE

 Cei doi au transmis beneficiarilor POS CCE o scrisoare în care arată că Guvernul a aprobat un Plan de Acţiuni pentru deblocarea rapidă a programului.

În acest scop, s-au selectat din mediul privat 167 experţi pentru evaluarea tuturor cererilor de finanţare - 25 de experţi în domeniul juridic, 40 de experţi verificare cereri de rambursare şi 20 experţi în achiziţii publice.

Experţii au început activitatea de evaluare a cererilor depuse în cadrul Axel prioritare 1 "Un sistem productiv Inovativ si eco-eficient" (IMM-uri), fiind vorba de 3.902 cereri de finanţare, depuse încă din perioada guvernărilor anterioare şi neevaluate, cu un buget disponibil de 359 milioane euro, şi cu o valoare a proiectelor de 1,2 mlliarde euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-estimeaza-pentru-septembrie-finalizarea-evaluarii-si-contractarea-proiectelor-pos-cce-11275623
11275623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.