Grecia nu mai primeşte zboruri directe din unele ţări europene până pe 15 iulie

Autor: Mediafax Postat la 05 iulie 2020 712 afişări

Grecia nu mai primeşte zboruri directe din unele ţări europene până pe 15 iulie

Grecia a anunţat luni că nu mai primeşte zboruri directe din Marea Britanie şi Suedia până pe 15 iulie

Oficialii de la Atena motivează decizia în contextul recomandărilor UE pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Începând cu 1 iulie, Grecia impune vizitatorilor completarea unui chestionar online

Grecia alege să se protejeze pe cât posibil de coronavirus şi anunţă că nu mai primeşte zboruri directe dinspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Suedia până pe 15 iulie 2020, informează Reuters.

Oficialii au făcut luni anunţul, precizând că decizia a fost luată în conformitate cu recomandările Uniunii Europene de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Măsurile pot avea efecte dramatice asupra economiei ţării balcanice, întrucât turiştii britanici reprezintă o sursă majoră de venit pentru Grecia. CITEŞTE ŞI: Ce se întâmplă când „maşina de făcut bani” se opreşte? „Comunitatea locală depinde în întregime de turism”

Principalele aeroporturi greceşti din Atena şi Salonic sunt deschise din data de 15 iunie pentru unele zboruri internaţionale. Începând cu 1 iulie îşi vor relua activitatea şi celelalte aeroporturi din ţară.

Premierul Kyriakos Mitsotakis a declarat că procesul de redeschidere „este dinamic”, precizând că situaţia este revizuită în mod continuu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
anunt,
zboruri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.