GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Ce s-a întâmplat în construcţii în primele nouă luni

Postat la 16 noiembrie 2014 173 afişări

Volumul lucrărilor de construcţii a scăzut în primele nouă luni cu 10,8% ca serie brută şi cu 11,7% ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu toate că în septembrie a avansat cu 22,3% serie brută, comparativ cu august, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.

GRAFICUL SĂPTĂMÂNII. Ce s-a întâmplat în construcţii în primele nouă luni

Ca serie brută, pe primele nouă luni s-au înregistrat scăderi la lucrările de reparaţii capitale cu 19,7%, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 13,2% şi cele de construcţii noi cu 7,8%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor s-a redus cu 26% la construcţiile inginereşti, în timp ce clădirile rezidenţiale şi cele nerezidenţiale au consemnat un plus de 31,2%, respectiv 10,3%.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-ce-s-a-intamplat-in-constructii-in-primele-noua-luni-13569797
13569797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.