Gorghiu: Lecţia grecească e că populismul poate prăbuşi o ţară, Ponta acţionează după această reţetă

Autor: Alina Novaceanu Postat la 21 august 2015 130 afişări

Liderul PNL Alina Gorghiu a comentat, vineri, demisia Guvernului Tsipras de la Atena, arătând că prudenţa şi responsabilitatea rămân esenţiale pentru România şi că nu poate accepta "cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier".

"Demisia guvernului Tsipras de la Atena reprezintă o nouă problemă pentru o ţară aflată de multă vreme într-o situaţie foarte dificilă. Inclusiv din acest motiv prudenţa şi responsabilitatea rămân în continuare esenţiale pentru România. Cel mai important lucru este să nu ne facem rău cu mâna noastră, intrând - prin cheltuieli nesăbuite - în deficite bugetare de genul celor care au dus Grecia aproape de faliment", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea a susţinut că lecţia grecească este că populismul poate prăbuşi o ţară, iar premierul Victor Ponta ar acţiona "după această reţetă a iluziilor vândute oamenilor".

"Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate să explodeze în economie după ce nu va mai fi premier. Lecţia grecească e aceea că populismul poate prăbuşi o ţară, iar premierul Ponta acţionează exact după această reţetă a iluziilor vândute oamenilor", a adăugat Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GORGHIU,
PONTA,
/actualitate/gorghiu-lectia-greceasca-e-ca-populismul-poate-prabusi-o-tara-ponta-actioneaza-dupa-aceasta-reteta-14683685
14683685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.