Gorghiu: Fostul primar al Slatinei a fost prins în Italia şi urmează să fie adus în ţară

Autor: Laura Buciu Postat la 09 decembrie 2023 137 afişări

Fostul primar al minicipiului Slatina, Minel Florin Prina, va fi adus de statul român înapoi în ţară, săptămâna viitoare, şi va ajunge în sistemul penitenciar românesc, a declarat, sâmbătă, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu. Prina a fost condamnat în acelaşi dosar cu Darius Vâlcov.

Gorghiu: Fostul primar al Slatinei a fost prins în Italia şi urmează să fie adus în ţară

„De la începutul anuui am adus peste 700 de fugari şi mai am o veste bună, un nume sonor de fugar, fostul primar al minicipiului Slatina, Minel Florin Prina va fi adus de statul român înapoi în ţară. În următoarea săptămână vom avea acest fugat în sistemul penitenciar românesc. (...) La data de 30 noiembrie anul acesta instanţa italiană a decis predarea fostului primar din Slatina către autorităţile române”, a declarat, sâmbătă, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Hotărârea instanţei italiene care îl priveşte pe Minel Prina a fost oficial primită la minister şi sunt în curs procedurile de întoarcere a sa în ţară.

„Fac precizarea că Minel Floirn Pina a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare pentru infracţiuni de trafic de influenţă şi spălare de bani în acelaşi dosar cu domnul Darius Vâlcov adus şi el, predat de autorităţile italiene în România”, a mai spus Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minel prina,
primar,
gorghiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.