Google, fabrica de antreprenori. Vezi aici cele mai interesante afaceri pornite de fosti angajati (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 25 februarie 2011 63 afişări

Unul dintre efectele impresionante ale succesului Google pare sa fie transformarea companiei intr-o fabrica de antreprenori. Aproape 50 de angajati au plecat pana acum din companie pentru a pune bazele propriei afaceri.

Google are o strategie mai putin obisnuita cand vine vorba de angajati. Dincolo de atributiunile de zi cu zi pe care le au de indeplinit, angajatii au posibilitatea sa lucreze la proiecte proprii. Cam 20% din timpul petrecut la serviciu este alocat in aceasta directie.

De-a lungul timpului, cativa dintre angajatii Google au decis sa demisioneze si sa porneasca propriul business. Este vorba mai precis de 49 de oameni, cifra care nu este spectaculoasa raportat la miile de angajati ai companiei, insa este mai mare decat in alte companii de tehnologie.

Sursa:businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
angajati,
Google
/actualitate/google-fabrica-de-antreprenori-vezi-aici-cele-mai-interesante-afaceri-pornite-de-fosti-angajati-galerie-foto-8011029
8011029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.