Gefco: Businessul din România se dezvoltă via Rusia sau China

Autor: Bogdan Alecu Postat la 10 ianuarie 2013 11 afişări

Creşterea Gefco România va fi susţinută în acest an de comerţul cu state precum Rusia, Kazahstan sau chiar China, în condiţiile în care zone tradiţionale precum cele occidentale nu au scăpat încă de recesiune.

Creşterea Gefco România va fi susţinută în acest an de comerţul cu state precum Rusia, Kazahstan sau chiar China, în condiţiile în care zone tradiţionale precum cele occidentale nu au scăpat încă de recesiune."România este deja un partener al Rusiei în ceea ce priveşte transporturile. Vom accelera în perioada următoare exporturile de bunuri dinspre România către Rusia, mai ales în ceea ce priveşte bunurile de larg consum sau în ceea ce priveşte industria auto. În plus, prin Gefco tot mai multe companii din România vor avea acces direct la piaţa din Rusia", a spus Christian Zbylut, vicepreşedinte al Gefco pentru dezvoltare internaţională, responsabil de ţările din Europa Centrală şi de Est şi Rusia.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gefco,
Christian Zbylut

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/gefco-businessul-din-romania-se-dezvolta-via-rusia-sau-china-10448510
10448510
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.