Gabriela Firea anunţă că PSD Bucureşti a desemnat-o candidată pentru Primăria Capitalei

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 februarie 2024 19 afişări

Gabriela Firea anunţă că PSD Bucureşti a desemnat-o candidată pentru Primăria Capitalei: „Mulţumesc colegilor din Biroul permanent al PSD Bucureşti care au decis, prin vot în unanimitate, să susţină candidatura mea pentru Primăria Capitalei”.

Gabriela Firea anunţă că PSD Bucureşti a desemnat-o candidată pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea se declară „determinată” să muncească din nou pentru dezvoltarea oraşului, „pentru oamenii care sunt abandonaţi de aproape patru ani, pentru toate proiectele care au fost aruncate într-un sertar doar pentru că ele au fost lucrate de echipa social-democrată”.

La primăriile de sector, au fost validaţi în unanimitate actualii primari: Sectorul 3 - Robert Negoiţă, Sectorul 4 - Daniel Băluţă, iar la Sectorul 5 s-a votat susţinerea lui Cristian Popescu Piedone.

„Am decis că vom realiza sondaje şi alte cercetari pentru: Sectorul 1 - Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Sectorul 2 - Rodica Nassar, deputat şi preşedinta organizaţiei PSD Sector 2, prefectul Rareş Hopincă şi deputatul Dan Cristian Popescu, Sectorul 6 - senatorul Gabriel Mutu. În Bucureşti, avem un singur obiectiv: să salvăm Capitala de falşii salvatori. Bucureştenii nu mai au nevoie de experimente, de tot felul de încercări nereuşite! Acest oraş trebuie să continue cu oamenii care au demonstrat că pot fi buni gospodari, cu specialiştii în administraţie care au venit cu proiecte benefice pentru oamenii care trăiesc şi muncesc în Capitală”, a scris Firea pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
candidatură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.