Gabriela Firea: 3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă

Autor: Andreea Tobias Postat la 24 aprilie 2024 17 afişări

3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă. Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: 3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă

„Jumătate dintre locuitorii Capitalei au motive să-i spună <Mulţumesc> actualului primar general! Se spală cu apă încălzită la ibric! 3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă! Mai e şi frig afară! Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit. Ce face primarul general în acest timp? Ce ştie cel mai bine când apare o criză: nimic!”, este mesajul postat miercuri de Gabriela Firea.

Aceasta îl ironizează pe Nicuşor Dan pentru că „se laudă cu kilometri peste kilometri de ţevi vechi înlocuite, cu şantiere deschise din banii europeni munciţi de noi”.

„Ca să nu mai mintă peste tot că nu am făcut nimic, las aici cifrele reale, verificabile de oricine interesat: Din 2016 până în 2020 s-au modernizat cu bani de la bugetul local 304 km de reţea, dintre care 67 km din reţeaua primară, 237 km din reţeaua secundară. Cu doi ani compania în insolvenţă şi alţi doi ani cu bugetul primăriei tăiat la jumătate! Nicuşor Dan mai bine le-ar reaminti bucureştenilor care nu au apă caldă cine a muncit pentru cele 300 milioane de euro fonduri europene, când a fost semnat contractul şi de ce a început el lucrările abia după trei ani!”, adaugă Firea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gabriela firea,
avarie,
sector 6

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.