Furtuna tropicală Florence ucide cinci persoane, inclusiv un copil, în Carolina de Nord

Autor: Marinela Sarbu Postat la 15 septembrie 2018 44 afişări

Cel puţin cinci persoane, inclusiv o mamă şi copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord şi Carolina de Sud, au anunţat autorităţile locale, transmite postul CNN.

După ce a ajuns pe uscat ca un uragan de categoria 1, Florence a fost retrogradată la stadiul de furtună tropicală vineri după-amiază.

Două persoane au murit în Wilmington după ce un copac a căzut peste o casă, a anuţat Departamentul de Poliţie al oraşului. "WPD poate confirma primele două decese în urma uraganului Florence din Wilmington. O mamă şi un copil au fost ucişi în urma unui copac care a căzut peste casa lor. Tatăl a fost transportat la (Centrul Medical Regional din Hanover) cu leziuni", a postat pe Twitter poliţia locală.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
FURTUNA,
FLORENCE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.