Furnizorul de servicii call center Blue Point a înregistrat anul trecut venituri în creştere cu 30%

Autor: Ioana Matei Postat la 26 ianuarie 2015 109 afişări

Compania românească de servicii call center Blue Point a înregistrat o creştere a cifrei de afaceri de 30% în anul 2014. Compania estimează o cifră de afaceri care se ridică la 7,6 milioane de lei pentru anul trecut.

Furnizorul de servicii call center Blue Point a înregistrat anul trecut venituri în creştere cu 30%

În 2014, Blue Point a crescut cu 30%, in conditii de profitabilitate. Rata profitului estimata de companie este de aproximativ 20%.

Rezultatele financiare aferente anului trecut s-au datorat atat cresterii volumului de lucru pe clientii actuali, cat si extinderii portofoliului de clienti. Cea mai profitabila verticala de lucru pentru Blue Point a fost reprezentata, in 2014, de serviciile de outbound, in mod special de cele de telesales. Printre industriile din care au provenit cele mai multe solicitari pentru serviciile de call center se numara: comunicatiile, sectorul auto si cel financiar.

Anul 2014 a adus pentru companie si o crestere cu 25% a numarului de angajati, cu o medie de peste 125 de operatori. La final de an, numarul de posturi operationale a depasit 200, compania angajand atat in pozitii part-time, cat si full-time.

Pentru anul 2015, Blue Point estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de 15%, in conditiile unei rate a profitului de 20%. Compania vizeaza o cifra de afaceri in valoare de aproximativ 9 milioane de lei in 2015.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/furnizorul-de-servicii-call-center-blue-point-a-inregistrat-anul-trecut-venituri-in-crestere-cu-30-13785797
13785797
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.