FOTO. Carmen Iohannis, imaginea unui brand de bijuterii. Ce preţuri au accesoriile purtate de soţia preşedintelui

Postat la 05 iunie 2023 91 afişări

FOTO. Carmen Iohannis, imaginea unui brand de bijuterii. Ce preţuri au accesoriile purtate de soţia preşedintelui

Un brand de bijuterii a postat pe pagina de Facebook un mesaj publicitar împreună cu trei fotografii în care Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, poartă două bijuterii ale producătorului.

Fotografiile o arată pe Carmen Iohannis la ceremonia desfăşurată sâmbătă, 3 iunie, în Germania, cu ocazia decernării Premiului Civic German către preşedintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis poartă două bijuterii: un inel din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 12.500 de lei, şi un colier din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, în valoare de 48.000 de lei.

Duminică, un brand de bijuterii a postat pe pagina de Facebook un mesaj publicitar împreună cu trei fotografii în care Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, poartă două bijuterii ale producătorului.

Fotografiile o arată pe Carmen Iohannis la ceremonia desfăşurată sâmbătă, 3 iunie, în Germania, cu ocazia decernării Premiului Civic German către preşedintele Klaus Iohannis de către Fundaţia Civică Bad Harzburg. Ceremonia a avut loc la Castelul Benrath din Düsseldorf, Republica Federală Germania, potrivit unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială. Pe pagina oficială a fost publicat şi un set de fotografii de la eveniment.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accesorii,
bijuterii,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.