Fostul şef al Protecţiei Consumatorului Iaşi, printre câştigătorii la Loteria bonurilor fiscale

Autor: Florin Gheţău Postat la 14 aprilie 2015 195 afişări

Un număr de 351 de persoane au depus, marţi, cereri la direcţiile de finanţe din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vaslui, prin care revendică premii la Loteria bonurilor fiscale, printre câştigători numărându-se şi fostul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, Maria Ţăran, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se pot depune cereri pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale într-un interval de 30 de zile de la extragere.

Ţăran a precizat că în cele şase judeţe arondate DGRFP Iaşi au fost depuse marţi, în prima zi, 351 de cereri. Dintre acestea, 52 de cereri au fost depuse de persoane din judeţul Iaşi.

”Oamenii s-au prezentat civilizat cu bonurile fiscale şi cărţile de identitate. Şi-au întocmit cererile încă din prima zi, intervalul de depunere fiind de 30 de zile”, a afirmat purtătorul de cuvânt al DGRFP Iaşi, Maria Ţăran.

Printre câştigătorii loteriei se numără şi fostul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi Marian Grigoraş.

El a postat pe pagina sa de Facebook încă de luni fotografia cu bonul câştigător. Grigoraş a achiziţionat produse de panificaţie în valoare de 6,70 lei.

Un alt ieşean a ratat premiul la o diferenţă de un ban, el achiziţionând un produs de la un magazin cu profil amenajări interioare situat la ieşirea din municipiul Iaşi. Produsul a fost cumpărat cu 5,99 lei.

La prima extragere organizată pentru loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LOTERIA BONURILOR,
CĂŞTIGĂTORI,
/actualitate/fostul-sef-al-protectiei-consumatorului-iasi-printre-castigatorii-la-loteria-bonurilor-fiscale-14121082
14121082
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.