Fostul premier Victor Ponta a ajuns la Curtea Supremă în dosarul Turceni-Rovinari

Postat la 18 martie 2016 62 afişări

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri în jurul prânzului, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde are loc un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat alături de fostul ministru Dan Şova.

Fostul premier Victor Ponta participă, vineri, la o nouă şedinţă de judecată în dosarul Turceni Rovinari, în care este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat.

Victor Ponta a fost apostrofat la intrarea în sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), câteva persoane strigând "Plagiatorul". Fostul premier a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-premier-victor-ponta-a-ajuns-la-curtea-suprema-in-dosarul-turceni-rovinari-15116872
15116872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.