Fondul de investiţii NEPI va deschide mallul de lângă stadionul naţional din Bucureşti în 23 aprilie

Autor: Razvan Muresan Postat la 02 februarie 2015 5299 afişări

Fondul de investiţii NEPI va deschide mallul de lângă stadionul naţional din Bucureşti în 23 aprilie

Centrul comercial Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI lângă stadionul naţional din Bucureşti, va fi deschis publicului în 23 aprilie, retailerii derulând în prezent operaţiuni de amenajare a magazinelor.

Mega Mall se află în acest moment în ultima fază de construcţie, la ridicarea clădirii participând peste 2000 de muncitori. Dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil.

“Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri”, informează compania.

Construcţia proiectului a fost demarată în februarie 2014.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

În incinta Mega Mall vor funcţiona şi un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un loc de joacă pentru copii. Zona de entertainment cuprinde şi un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea în direct transmisiuni sportive şi asculta concerte live, susţinute pe o scenă.

Mega Mall cuprinde şi un cazinou, deschis 24 de ore din 24. Zona de food court va ocupa un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi va găzdui restaurante si fast food-uri variate cu specific internaţional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

Clienţii Mega Mall vor avea la dispoziţie un total de 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflându-se pe acoperişul complexului.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din Bucureşti, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar şi o serie de clădiri de birouri din Capitală şi din Cluj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nepi,
mall,
mega mall

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/fondul-de-investitii-nepi-va-deschide-mallul-de-langa-stadionul-national-din-bucuresti-in-23-aprilie-13798618
13798618
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.