Florin nu-şi asumă documentul de strategie de comunicare apărut în media

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iulie 2021 23 afişări

Premierul Florin Cîţu, aflat în cursa pentru şefia PNL, nu-şi asumă documentul apărut în spaţiul public şi care conţine o strategie de comunicare în competiţia cu Ludovic Orban, insistând, într-o discuţie cu presa, asupa dovezilor care ar asigura autenticitatea acestuia.

Florin     nu-şi asumă documentul de strategie de comunicare apărut în media

„Cine a lansat documentul trebuie să vină cu dovezi”, a declarat Cîţu, care a spus că îşi face singur comunicarea, în ultima perioadă, în social media sau în apariţii publice.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat marţi că în cazul în care documentul cu antetul Guvernului ce conţine strategia de comunicare a lui Cîţu este adevărat, cine a decis să folosească resurse publice trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria.

Întrebat, marţi, în judeţul Prahova, despre documentul apărut în spaţiul public, din care reiese că premierul Cîţu implică miniştrii în campania internă din PNL, Orban a răspuns: „dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat şi mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcţionari sau demnitari plătiţi din bani publici, în campania internă împotriva preşedintelui Partidului Naţional Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”.

Documentul conţine strategia de comunicare pentru mass-media, social media şi mesajul pe care trebuie să-l transmită echipa lui Florin Cîţu către publicul său.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
document,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.