Fiul jurnalistei ucise în stil mafiot în Malta, mărturie cutremurătoare: „M-am uitat pe jos, bucăţi din mama mea erau peste tot în jurul meu”

Postat la 18 octombrie 2017 1163 afişări

Fiul jurnalistei ucise în stil mafiot în Malta, mărturie cutremurătoare: „M-am uitat pe jos, bucăţi din mama mea erau peste tot în jurul meu”

Matthew Caruana Galizia, fiul jurnalistei ucise luni în Malta, a scris, marţi, pe Facebook că autorităţile au dat dovadă de incompetenţă, adăugând că mama sa a fost asasinată pentru că a apărat statul de drept împotriva celor care au încercat să încalce legea. 

 "Mama mea a fost asasinată pentru că a stat între statul de drept şi cei care au căutat să încalce legea, asemeni multor jurnalişti puternici. Dar ea a fost, de asemenea, vizată pentru că ea a fost singura persoană care a făcut acest lucru. Aşa se întâmplă atunci când instituţiile statului sunt incapabile: ultima persoană rămasă în picioare este adesea un jurnalist. Lucru care îl face să fie şi prima persoană ucisă", a scris Matthew Caruana Galizia.

CITEŞTE AICI: Fiul jurnalistei ucise în stil mafiot în Malta, mărturie cutremurătoare: „M-am uitat pe jos, bucăţi din mama mea erau peste tot în jurul meu”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
jurnalista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.